Stem in Beweging is actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei door lichaamsgericht stemwerk. Je holistisch laten horen, betekent met je hele lichaam te communiceren, spreken, klinken, luisteren, zingen en zich zelf te ervaren, om nieuwe deuren van je persoonlijkheid te ontdekken en te openen. Pas als we onszelf bewust en integer waarnemen, kunnen wij ons eigen presents en aanwezigheid relativeren en deze dan met succes gebruiken voor de communicatie.

 

Al meer dan 16 jaar ben ik werkzaam als freelance stemdocent voor verschillende onderwijsinstellingen zoals in het binnen-  en buitenland. In de loop der jaren heb ik op deze manier verschillende stemmodulen, workshops en cursussen voor allerlei soorten leerkrachten ontwikkeld en aangeboden. Naast leeropdrachten op het gebied van theateronderwijs aan der Hochschule Wien/Krems, ben ik ook aan het Unterrichtsministerium IFEN/Script in Luxemburg verbonden, waar ik lesmodulen voor het voortgezet onderwijs heb ontwikkeld. Daarnaast geef ik bij  Institut Européen de Chant Choral INECC, stemworkshops en heb ik in de laatsten jaren thematische teambuildings aan verplegend personeel van verschillende pleeg- en gehandicapten instellingen verzorgd.

In privélessen werk ik heel intuïtief en haal ik elke student daar af waar hij/zij staat en gaan wij samen op een hele, persoonlijke reis.

 

Verder ben ik als zangeres en performer betrokken bij verschillende projecten in het buitenland.

 

mijn doelgroepen zijn: zanger, leraar, spreekberoepen, koorzanger, musicus, toneelspeler, therapeuten, amateurs.

war divides music connects - to heal the wounds of war.

https://www.musicianswithoutborders.org

Kontakt:

Stimme in Bewegung

Annikki Scheu

Schoorl/Niederlande

Tel: +0031-727501964

www.stimmeinbewegung.eu

Email: info@stimmeinbewegung.eu