Proces begleidend stemwerk in samenwerking met een psycholog

 

In mijn privélessen werk ik heel intuïtief en ga ik elke leerling daar afhalen waar hij/zij op dit moment persoonlijk staat. Soms loop je in je leven op bepaalde thema's vast, die je heel persoonlijk raken, waardoor je in een crisis of burn out situatie terecht komt. Je kunt er dan voor kiezen, om professioneel begeleid te worden.

 

Zo ben ik in de loop van de jaren met psychologen en therapeuten samen gaan werken, om clienten van hun via een andere ingangshoek of kijk - in contact te brengen met stemwerk. Vanuit bepaalde thema's je stem te laten horen - door te zingen, bewegen, ademen, klinken of zelf de resonans van klanken in je lijf te gaan voelen, kan ik je dichter bij je emoties en gevoelens brengen. Door uiting te geven aan je gevoel, kom je dichter bij jezelf en ervaart je de helende kracht van je eigen potential. Door deze proces aan te gaan, ben je in staat belangrijke thema's in je leven een nieuwe visie, kijk of verzoenlijke plek te geven. Gedurende het proces wordt er dus van twee kanten regelmatig naar jou persoonlijke ontwikkelingsproces gekeken, om uiteindelijk naar een tevredene afronding naartoe te gaan werken.

 

Deze reis te mogen begeleiden en getuige te mogen zijn, vindt ik enorm boeiend, omdat er vaak een bijzondere transformatie aan verbonden is. 

 

Met

Stemcoach Annikki Scheu

Lokatie Praktijk aan huis in Schoorl of wij werken op de prachtige lokatie van De Berkeley in Bergen.

Psycholog 

Lokatie