“the voice is the muscle of the soul” Roy Hart

 

In het "Roy Hart- werk" verkennen we de stem in al zijn facetten, expressieve mogelijkheden en timbres, onafhankelijk van esthetische normen. Tijdens deze reis verkennen we op vele manieren de relaties tussen stem en lichaam, evenals stem en bewustzijn.

 

We verlaten de gebaande paden zoals we die kennen en gebruiken daarbij onze stem. We onderzoeken wat onze stem ons over onszelf vertelt. We ontdekken onze eigen competenties, zien onszelf nieuw. We leren door experimenteren met de stem onze resonantieruimtes te verkennen en te voelen zodat de persoonlijke klanken in ons doorklinken. Speelse oefeningen in de groep, partner en individueel werk, openen een breed spectrum voor de ervaring van de eigen stem.

 

 

Uitvoering

Deze workshop is minimaal 3 uur per dag en naar wens tussen de 1-4 dagen á 3-6 uur per dag.

Deelnemers groep minimaal 10 -20 

 

Kosten

Naar aanleiding van een vooraf gaand contact, mail of telefoongesprek worden de vraagstukken duidelijk besproken en ontwikkel ik een bij u passend concept. De uitgewerkte offerte is dan afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeftes zodat deze workshop een onvergetelijke dag of dagen kunnen worden. 

 

Praktisch

Neem mee: makkelijke kleding om in te bewegen, yogamat of deken, warme sokken evenals je openheid en vreugde om iets nieuws te ontdekken.